Martin TÓTH, DiS.

Bachelor's thesis

Zastoupení jednotlivých druhů potravin ve stravě dětí předškolního věku

The Distribution of Particular Sorts of Foodstuffs for the Children of Preschool Age
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá jednotlivými druhy potravin ve stravě dětí předškolního věku. Cílem práce bylo zpracovat literární rešerši zaměřenou na výživu dětí v předškolním věku. V práci je krátce charakterizována výživa dětí a přístup rodiny jako základu stravovacích návyků pro předškolní děti. V práci jsou popsány jednotlivé skupiny potravin, které jsou nebo nejsou vhodné ke konzumaci, včetně doporučeného …more
Abstract:
This thesis deals with different kinds of foods in meals of preschool children. The Aim of this thesis was to elaborate a literature search focused on the nutrition of children under school age. There are characterized children´s nutrition and access to family eating habits as a basis for pre-school children by a short. The thesis describes the different categories of food that are or are not suitable …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 5. 2012
Accessible from:: 21. 5. 2012

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Jitka Gálová, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

TÓTH, Martin. Zastoupení jednotlivých druhů potravin ve stravě dětí předškolního věku. Kroměříž, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy