Rybářské eventy ve světle gastronomie a cestovního ruchu – Bc. Zuzana Nešetřilová
Bc. Zuzana Nešetřilová
Bakalářská práce
Rybářské eventy ve světle gastronomie a cestovního ruchu
Fishing events in the light of gastronomy and tourism industry
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá tradicí českého rybářství a rybí gastronomie se zaměřením na rybářské eventy. Cílem bakalářské práce je identifikovat klíčové vlastnosti rybářských eventů v ČR s důrazem na jejich gastronomické aspekty a zároveň potřeby a postoje jejich účastníků. Teoreticko-metodologická část je věnována rybářství, rybí gastronomii a gastronomickému cestovnímu ruchu. Analytická část byla …víceAbstract:
This bachelor theses is focused on tradition of Czech fishing, fish gastronomy and fishing events. The aim of the thesis is to identify the key features of fishing events in the Czech Republic with an emphasis on their gastronomic aspects and the needs and attitudes of their participants. The theoretical part focuses on fishing, fish gastronomy and gastronomy tourism. The analytical part was based …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2020
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/dnw6t/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 17. 6. 2020
- Vedoucí: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
- Oponent: Ing. Darina Svobodová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NEŠETŘILOVÁ, Zuzana. \textit{Rybářské eventy ve světle gastronomie a cestovního ruchu}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/kob22d/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Gastronomický cestovní ruch jako nástroj regionálního rozvoje
Kateřina Třísková -
Gastronomický cestovní ruch - Potenciál pivního cestovního ruchu v Královéhradeckém kraji
Lukáš Kulhánek -
Vývoj odborného vzdělávání na českém historickém území se zaměřením na obory gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví
Marek Zapletal -
Gastronomický cestovní ruch v Itálii
Alina Safronova -
Gastronomický cestovní ruch se zaměřením na město Liberec
Michaela Rysnerová -
Gastronomický cestovní ruch
Michelle Jana Hofmannová -
Zážitkový cestovní ruch ve Středočeském kraji
Karolína Poláčková -
Vliv gastronomického turismu na cestovní ruch
Šárka Knapová