Monitoring mikrobiologické kvality vín – Olga NOVOTNÁ KŘÍŽKOVÁ, DiS.
Olga NOVOTNÁ KŘÍŽKOVÁ, DiS.
Bachelor's thesis
Monitoring mikrobiologické kvality vín
Monitoring the Microbiological Quality of Wines
Abstract:
Tato bakalářská práce je zaměřena na monitoring mikrobiologické kvality vín vyráběných v Moravských vinařských závodech Bzenec s.r.o. Teoretická část popisuje technologii výroby vína, mikroflóru vína a mikrobiologické kontaminanty, které ovlivňují výslednou kvalitu vína. Nejčastějšími kontaminanty nalahvovaných vín jsou zejména kvasinky a bakterie, které svou mikrobiální činností mohou vyvolat sekundární …moreAbstract:
This bachelor thesis is focused on monitoring of microbiological quality of wines in Moravian wineries Bzenec Inc. Theoretical part describes wine technology, wine microflora and microbiological contaminants, which affect final quality of wine. The most frequent contaminants of wine are yeasts and bacteria, which can cause secondary fermentation and turbidity. These processes lead to decrease of sensory …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 8. 2011
Identifier:
22732
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
NOVOTNÁ KŘÍŽKOVÁ, Olga. Monitoring mikrobiologické kvality vín. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 04. 08. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology and Management in Gastronomy