Role estetického cítění v managementu stravovacích a ubytovacích služeb – Martina Provazníková
Martina Provazníková
Bakalářská práce
Role estetického cítění v managementu stravovacích a ubytovacích služeb
The impact of aesthetics in hotel and restaurant management
Anotace:
Tématem bakalářské práce je zjistit estetické preference provozovatelů stravovacích a ubytovacích služeb ve vybrané oblasti (města Kolín a Kutná Hora). V teoretické části jsou rozebrána teoretická východiska, charakteristika ubytovacích a stravovacích služeb a pojem estetika a její význam ve stravovacích a ubytovacích službách. Pomocí terénního šetření zjišťuje, jaký přistup a jakou motivaci mají provozovatelé …víceAbstract:
The topic of this bachelor's thesis is to find aesthetic preferences of operators of catering and accommodation companies in selected areas (Kolin and Kutna Hora). In the theoretical part are analysed theoretical solutions, characteristics of accommodation and catering services and the concept of aesthetics and its importance in this field. In the part of field research is defined approach and motivation …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2015
Identifikátor:
http://evskp.uhk.cz/eB7113
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 22. 5. 2015
- Vedoucí: Mgr. Michal Trousil, Ph.D.
- Oponent: doc. PaedDr. Jiří Štyrský, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PROVAZNÍKOVÁ, Martina. \textit{Role estetického cítění v managementu stravovacích a ubytovacích služeb}. Online. Bakalářská práce. Hradec Králové: Univerzita Hradec Králové, Fakulta informatiky a managementu. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/kq5pyk/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec KrálovéUniverzita Hradec Králové
Fakulta informatiky a managementuBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Nástroje podpory cestování dětí a mládeže a požadavky tohoto segmentu na ubytovací a stravovací zařízení
Jana Maršálková -
Finský životní styl SISU a jeho dopad na ubytovací a stravovací služby ve Finsku
Michaela Kužniarová -
Určování cen a kalkulace nákladů ve stravovacích a ubytovacích službách
Lucie MIESBAUEROVÁ -
Účetnictví a daně stravovacíh a ubytovacích zařízení
Kristýna Karásková -
Výuková opora pro odborné předměty oboru Stravovací a ubytovací služby
Eva Kubištová -
Dostupnost a kvalita stravovacích a ubytovacích zařízení pro cyklisty
Radek Zelenka -
Povědomí manažerů ubytovacích a stravovacích služeb o lokální a regionální kultuře
Veronika Matoušová -
Běžecké závody a jejich význam pro rozvoj cestovního ruchu v Hradci Králové a okolí
Kristýna Korenčiková
Název
Vložil
Vloženo
Práva