Vztah mezi viskozitou suspenze pšeničné mouky a pekárenskou kvalitou mouky. – Bc. Věra CHALUPOVÁ
Bc. Věra CHALUPOVÁ
Master's thesis
Vztah mezi viskozitou suspenze pšeničné mouky a pekárenskou kvalitou mouky.
Relationship between viscosity of suspension of wheat flour and bread-making quality.
Abstract:
Cílem práce bylo vyhodnotit vztah mezi viskozitou pšeničné mouky a její technologickou kvalitou. Práce je zaměřena na charakteristiku pšenice, její mlynářské zpracování a rozdělení mouk. Podrobněji je popsána mlynářská, pekařská jakost obilovin a efekt poškozených granulí. V praktické části bylo popsáno měření viskozity na reometru a následně podrobněji vyhodnoceny vztahy viskozity s charakteristikami …moreAbstract:
The aim of this work was to evaluate the relationship between viscosity of wheat flour and its technological quality. It focuses on characteristics of wheat, the milling process and the distribution of flour. More detailed is a description of mill, baking-quality of cereals and effect of damaged granules. In the practical part, viscosity measurements on rheometer was described and then the relationship …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2011
Identifier:
22618
Thesis defence
- Date of defence: 6. 6. 2011
- Supervisor: Mgr. Iva Burešová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
CHALUPOVÁ, Věra. \textit{Vztah mezi viskozitou suspenze pšeničné mouky a pekárenskou kvalitou mouky.}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2011. Available from: https://theses.cz/id/kqlcoa/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
CHALUPOVÁ, Věra. Vztah mezi viskozitou suspenze pšeničné mouky a pekárenskou kvalitou mouky.. Zlín, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology, Hygiene and Economics of Food Production
Theses on a related topic
-
Vliv použitých složek na jakost analogů tavených sýrů
Denisa Vránová -
Slit-flow reometr pro magnetické i nemagnetické kapaliny
Tomáš Železník