Možnosti využití ovčího mléka v potravinářství – Jana Lattonová
Jana Lattonová
Bachelor's thesis
Možnosti využití ovčího mléka v potravinářství
Sheep milk utilization in food processing
Abstract:
Bakalářská práce na téma Možnosti využití ovčího mléka v potravinářství je přehlednou literární rešerší zabývající se možnostmi využití ovčího mléka, jeho složením a odlišnostmi od mléka jiných zvířat, možnostmi zpracování v potravinářském průmyslu a jeho vlivem na lidské zdraví. Práci lze rozdělit na dvě části. První, obecná část pojednává o domestikaci, historii chovu ovcí a nemocech v chovech ovcí …moreAbstract:
The bachelor thesis on Possibilities of sheeps milk in the food industry, is a literature review dealing with the possibilities of using sheeps milk, its composition and its differences from the milk of other animals, its processing capabilities in the food industry and its impact on human health.The bachelor thesis is divided into two parts. First, the general section discusses the domestication history …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 7. 4. 2016
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Veronika Legarová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
LATTONOVÁ, Jana. \textit{Možnosti využití ovčího mléka v potravinářství}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2016. Available from: https://theses.cz/id/krkwa9/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme / field:
Animal Science / Companion Animals
Theses on a related topic
-
Tradiční asijské fermentované mléčné výrobky
Daria Churiakova -
Fermentované mléčné výrobky obohacené o netradiční rostlinné a živočišné komodity
Magdaléna Zvonková -
Lyofilizované fermentované mléčné výrobky
Viktorie Omelková -
Fermentované mléčné výrobky
Jitka VESELÁ -
Fermentované mléčné nápoje
Karolína Horáková -
Economic Analysis of Health Aspects of Milk Consumption
Michaela Grasserová -
Zhodnocení prospěšnosti konzumace mléka v rozvojových zemích
Tomáš David -
Preference konzumace mléka a mléčných výrobků u žáků základních škol
Nikola LOVĚTÍNSKÁ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights