Možnosti využití ovčího mléka v potravinářství – Jana Lattonová
Jana Lattonová
Bachelor's thesis
Možnosti využití ovčího mléka v potravinářství
Sheep milk utilization in food processing
Anotácia:
Bakalářská práce na téma Možnosti využití ovčího mléka v potravinářství je přehlednou literární rešerší zabývající se možnostmi využití ovčího mléka, jeho složením a odlišnostmi od mléka jiných zvířat, možnostmi zpracování v potravinářském průmyslu a jeho vlivem na lidské zdraví. Práci lze rozdělit na dvě části. První, obecná část pojednává o domestikaci, historii chovu ovcí a nemocech v chovech ovcí …viacAbstract:
The bachelor thesis on Possibilities of sheeps milk in the food industry, is a literature review dealing with the possibilities of using sheeps milk, its composition and its differences from the milk of other animals, its processing capabilities in the food industry and its impact on human health.The bachelor thesis is divided into two parts. First, the general section discusses the domestication history …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Veronika Legarová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme / odbor:
Animal Science / Companion Animals
Práce na příbuzné téma
-
Tradiční asijské fermentované mléčné výrobky
Daria Churiakova -
Fermentované mléčné výrobky obohacené o netradiční rostlinné a živočišné komodity
Magdaléna Zvonková -
Lyofilizované fermentované mléčné výrobky
Viktorie Omelková -
Fermentované mléčné výrobky
Jitka VESELÁ -
Fermentované mléčné nápoje
Karolína Horáková -
Economic Analysis of Health Aspects of Milk Consumption
Michaela Grasserová -
Zhodnocení prospěšnosti konzumace mléka v rozvojových zemích
Tomáš David -
Preference konzumace mléka a mléčných výrobků u žáků základních škol
Nikola LOVĚTÍNSKÁ
Názov
Vložil
Vložené
Práva