Tomáš Dostál

Bakalářská práce

Změny vybraných vlastností masa v průběhu tepelného zpracování

Changes in selected properties during heat treatment of meat
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá masem a změnám během tepelného záhřevu. Je zde popsána základní charakteristika masa, stavba a jeho chemické složení. Část práce je věnována vlastnostem masa, které jsou důležité při tepelné úpravě masa. Dále jsou popsány možnosti a způsoby kulinární úpravy masa. V další části jsou popsány změny určitých vlastností masa, které se dějí během tepelného záhřevu. Poslední …více
Abstract:
This bachelor thesis deals with meat and its changes during thermal warming. The prima-ry characteristics of meat, its structure, and its chemical compounds are described herein. A part of this thesis is dedicated to the features of meat important during thermal modifi-cation. Possibilities and ways of culinary modifications of meat are also described. The following part talks about changes of given …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Dostál, Tomáš. Změny vybraných vlastností masa v průběhu tepelného zpracování. Zlín, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe