Výskyt dusičnanů, dusitanů a N-nitrosaminů v potravinách – Linda Hadincová
Linda Hadincová
Bakalářská práce
Výskyt dusičnanů, dusitanů a N-nitrosaminů v potravinách
Occurence of N-nitrosamines in Czech cuisine specials - pickled sausages
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 4. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Jaroslav Havlík, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HADINCOVÁ, Linda. \textit{Výskyt dusičnanů, dusitanů a N-nitrosaminů v potravinách}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/kwpfig/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program:
Kvalita produkce
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva