Aspekty výběru tradičních pokrmů a potravin – Sylvie MAREČKOVÁ GABRLÍKOVÁ
Sylvie MAREČKOVÁ GABRLÍKOVÁ
Bachelor's thesis
Aspekty výběru tradičních pokrmů a potravin
The aspects of choice and ranking of traditional dishes and food
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá aspekty výběru tradičních pokrmů a potravin. V teoretické části jsou popsány složky potravy a dále pak vývoj tradiční lidové stravy v období 19. století až do současnosti. Praktická část obsahuje vyhodnocení sestaveného dotazníku týkající se prvků výběru tra-dičních pokrmů a potravin, který byl vyplněn respondenty. Jednotlivé otázky jsou vyhodnoceny pomocí grafů, tabulek …moreAbstract:
The bachelor´s thesis deals with aspects of the choosing traditional food and meals. In theorethical part are described the elements of food and then the development of traditional folk food in the 19th century to the prezent. Practical part includes the evaluation of a questionnaire focused on the components traditional dishes and food that was completed by respondents. The questions are evaluated …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 5. 2010
Identifier:
14682
Thesis defence
- Date of defence: 7. 6. 2010
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
MAREČKOVÁ GABRLÍKOVÁ, Sylvie. Aspekty výběru tradičních pokrmů a potravin. Zlín, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Theses on a related topic
-
Tradiční pokrmy a nápoje jako nedílná součást kulturního dědictví a cestovního ruchu Polska
Lucie Brtníčková -
Tradiční pokrmy Chodska a Plzeňska
Lucie Beranová -
Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
Tereza Hronová -
Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
Denis Mizler -
Tradiční pokrmy z hub a jejich současné rozšíření
Nadine Lulic -
Nutriční a ekonomické hodnocení tradičních potravin a pokrmů Horácka a Valašska
Karolína Kubecová -
TRADIČNÍ POKRMY Z HUB A JEJICH SOUČASNÉ ROZŠÍŘENÍ
Nadine Lulic -
Zachování českých zvyků v gastronomii v regionu Horácko a Podhorácko
Kamila Madziová