Sylvie MAREČKOVÁ GABRLÍKOVÁ

Bachelor's thesis

Aspekty výběru tradičních pokrmů a potravin

The aspects of choice and ranking of traditional dishes and food
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá aspekty výběru tradičních pokrmů a potravin. V teoretické části jsou popsány složky potravy a dále pak vývoj tradiční lidové stravy v období 19. století až do současnosti. Praktická část obsahuje vyhodnocení sestaveného dotazníku týkající se prvků výběru tra-dičních pokrmů a potravin, který byl vyplněn respondenty. Jednotlivé otázky jsou vyhodnoceny pomocí grafů, tabulek …more
Abstract:
The bachelor´s thesis deals with aspects of the choosing traditional food and meals. In theorethical part are described the elements of food and then the development of traditional folk food in the 19th century to the prezent. Practical part includes the evaluation of a questionnaire focused on the components traditional dishes and food that was completed by respondents. The questions are evaluated …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 5. 2010
Identifier: 14682

Thesis defence

  • Date of defence: 7. 6. 2010

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

MAREČKOVÁ GABRLÍKOVÁ, Sylvie. Aspekty výběru tradičních pokrmů a potravin. Zlín, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe