Bc. Klaudia Kertysová

Diplomová práce

Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť mletých mäsových výrobkov

Vliv snižování obsahu soli na technologickou, hygienickou a senzorickou jakost melnených masných výrobků
Anotace:
V této diplomové práci s názvem ,, Vliv snižování obsahu soli na technologickou, hygienickou a senzorickou jakost melnených masných výrobků "se v teoretické části rozebírá jakost masa, charakteristika a dělení masných výrobků tradičním způsobem a podle legislativních norem. Dále jsou charakterizovány suroviny a jednotlivé technologické kroky potřebné k výrobě mletých masných výrobků. Konkrétněji je …více
Abstract:
In this diploma thesis entitled "Influence of salt reduction on technological, hygienic and sensory quality of minced meat products" the theoretical part discusses the quality of meat, characteristics and division of meat products in the traditional way and according to legislative standards. Furthermore, the raw materials and individual technological steps necessary for the production of minced meat …více
Abstract:
V tejto diplomovej práci s názvom ,,Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť mletých mäsových výrobkov“ sa v teoretickej časti rozoberá akosť mäsa, charakteristika a delenie mäsových výrobkov tradičným spôsobom a podľa legislatívnych noriem. Ďalej sú charakterizované suroviny a jednotlivé technologické kroky potrebné na výrobu mletých mäsových výrobkov. Konkrétnejšie …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Oponent: Robert Gál, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta