Tereza Šlesingerová

Bakalářská práce

Víno z netradičních surovin.

Wine from non-traditional materials
Anotace:
První část práce se zabývá surovinami vhodnými pro výrobu ovocných vín, jejich chemickým složením, správnou sklizní a zpracováním, dále technologií výroby, vadami vín a právními požadavky týkajícími se ovocných vín. V dalších částech jsou popsány metody použité pro stanovení analytických parametrů a senzorické zhodnocení vybraných komerčních vzorků. Výsledky jsou prezentovány pomocí tabulek a grafů …více
Abstract:
The first part of this thesis deals with raw materials suitable for production of fruit wines, their chemical composition, proper harvest and processing, then wine production technology, wine faults and legal requirements concerning fruit wines.The other parts describe the methodology used for analytical parameters determination and sensory evaluation of commercial samples. The results are presented …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Michal Kumšta

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta