Tereza Šlesingerová
Bakalářská práce
Víno z netradičních surovin.
Wine from non-traditional materials
Anotace:
První část práce se zabývá surovinami vhodnými pro výrobu ovocných vín, jejich chemickým složením, správnou sklizní a zpracováním, dále technologií výroby, vadami vín a právními požadavky týkajícími se ovocných vín. V dalších částech jsou popsány metody použité pro stanovení analytických parametrů a senzorické zhodnocení vybraných komerčních vzorků. Výsledky jsou prezentovány pomocí tabulek a grafů …víceAbstract:
The first part of this thesis deals with raw materials suitable for production of fruit wines, their chemical composition, proper harvest and processing, then wine production technology, wine faults and legal requirements concerning fruit wines.The other parts describe the methodology used for analytical parameters determination and sensory evaluation of commercial samples. The results are presented …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Michal Kumšta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství
Práce na příbuzné téma
-
Sandstone Palettes from the PPNB site of Basta (Jordan): question of production technology and function
Dominik Chlachula -
The Project of Innovation of Supportive Tools of the Technology Innovation Center in Zlin in the Field of Startups
Mehmet Berk Özyürek -
Digitization of Records of Performed Autonomous Maintenance Activities on Pc Panels of Production Lines
Mehmet Burak Bozaslan -
Impact of new technology and modernization of the agriculture sector in northern India on the economy of the region.
- Deepti -
Senzorické hodnoceni teffu a výrobků z něj
Kateřina Nedomová -
Sortiment a jakostní parametry destilátů z hroznů a jiného ovoce.
Martin Kulheim -
Účinek zařazení podílu moučných červů v krmné směsi na parametry užitkovosti a senzorickou kvalitu masa vykrmovaných kuřat
Martina Kracíková -
Studium vlivu podmínek sušení na senzorické parametry
David Fajgara