Tereza Šlesingerová

Bachelor's thesis

Víno z netradičních surovin.

Wine from non-traditional materials
Abstract:
První část práce se zabývá surovinami vhodnými pro výrobu ovocných vín, jejich chemickým složením, správnou sklizní a zpracováním, dále technologií výroby, vadami vín a právními požadavky týkajícími se ovocných vín. V dalších částech jsou popsány metody použité pro stanovení analytických parametrů a senzorické zhodnocení vybraných komerčních vzorků. Výsledky jsou prezentovány pomocí tabulek a grafů …more
Abstract:
The first part of this thesis deals with raw materials suitable for production of fruit wines, their chemical composition, proper harvest and processing, then wine production technology, wine faults and legal requirements concerning fruit wines.The other parts describe the methodology used for analytical parameters determination and sensory evaluation of commercial samples. The results are presented …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 7. 5. 2018

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Michal Kumšta

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta