Hodnocení jakosti jatečných prasat a vepřového masa – Bc. Veronika ROHÁNKOVÁ
Bc. Veronika ROHÁNKOVÁ
Master's thesis
Hodnocení jakosti jatečných prasat a vepřového masa
Quality evaluation of abattoir pigs and pork
Abstract:
Cílem této práce bylo zhodnotit kvalitu jatečných prasat v podniku Steinhauser Tišnov s.r.o. v letech 2004, 2005, tedy posouzení JUT prasat podle systému SEUROP a následné zpeněžování. Jakost vepřového masa byla hodnocena na mase od čtyř největších dodavatelů podniku. Vycházela jsem z naměřených hodnot vybraných znaků jakosti- pH, obsahu vody, tuku, myoglobinu, amoniaku a ztrát odkapem. Na základě …moreAbstract:
The Aim of this Work was the Quality of Evaluation of slaughtered Pigs in Company Steinhauser Tišnov s.r.o.in years 2004, 2005, then Appreciation of abattoir modified Bodies of Pigs along system SEUROP and resulting Realization. The Quality of Pork was evaluation on Meat from four of the biggest Providers of Company. I went from measured Values of choice Signs of Quality- pH, Water Content, Fat Content …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 5. 2006
Accessible from:: 31. 5. 2006
Identifier:
2272
Thesis defence
- Date of defence: 14. 6. 2006
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
ROHÁNKOVÁ, Veronika. Hodnocení jakosti jatečných prasat a vepřového masa. Zlín, 2006. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 31. 05. 2006
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 31. 5. 2006 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production
Theses on a related topic
-
Analýza vybraných mateřských vlastností bahnic a porodní hmotnosti jehňat na přežitelnost jehňat, jejich růstové schopnosti a ukazatele jatečné hodnoty
Marek Mach -
Vlastnosti a zpracování klokaního masa
Veronika Kouřilová -
Produkce, zpracování a využití kachního masa
Michaela Daňková -
Kvalita a technologie zpracování jehněčího a skopového masa
Adéla Zetková -
Produkce, zpracování a využití pštrosího masa
Zuzana Paráková -
Vyhodnocení jatečné hodnoty prasat chovaných na rodinné farmě
Lucie Hladká -
Produkce a zpracování drůbeže v české republice
Saviour SIAWELA -
Aktuální problematika zpracování drobů do masných výrobků na tuzemském a světovém trhu
Vojtěch Sečkař