Jiří Vedral

Bakalářská práce

Možnosti využití netradičních surovin jako alternativy sladu při výrobě piva

Possibilities of using non-traditional raw materials as an alternative to malt in beer production
Anotace:
Tato bakalářská práce se zaměřuje na využití netradičních surovin jako alternativy sladu při výrobě piva. Cílem práce bylo poskytnutí komplexního pohledu na danou problematiku, popsat výrobu piva a netradičních surovin. Dále byla zaměřena na provedení průzkumu trhu se zastoupením netradičních i tradičních surovin v tuzemských obchodních řetězcích.
Abstract:
This bachelor's thesis focuses on the use of non-traditional raw materials as an alternative to malt in beer production. The aim of the work was to provide a comprehensive view of the issue, to describe the production of beer and non-traditional raw materials. It was also focused on conducting a market survey of the representation of non-traditional and traditional raw materials in domestic retail …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Miroslav Horák, Ph.D.
  • Oponent: Vladimír Mašán, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Zahradnická fakulta

Bakalářský studijní program / specializace:
Zahradnické inženýrství / Zpracovatelské technologie a kvalita potravin