Senzorická kvalita francouzského plísňového sýra Brie de Meaux v souvislosti s jeho chemickým a mikrobiálním složením – Monika Májková
Monika Májková
Diplomová práce
Senzorická kvalita francouzského plísňového sýra Brie de Meaux v souvislosti s jeho chemickým a mikrobiálním složením
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MÁJKOVÁ, Monika. \textit{Senzorická kvalita francouzského plísňového sýra Brie de Meaux v souvislosti s jeho chemickým a mikrobiálním složením}. Online. Diplomová práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/l2cx95/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoké učení technické v Brně
Magisterský studijní program:
Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Skopal, M.
1. 6. 2022