Vliv modifikace přípravy těsta na vlastnosti bezlepkového fermentovaného pečiva – Bc. Lucie TOMŠÍKOVÁ
Bc. Lucie TOMŠÍKOVÁ
Master's thesis
Vliv modifikace přípravy těsta na vlastnosti bezlepkového fermentovaného pečiva
Influence of Modification of Dough Preparation on Properties of Fermented Gluten-free Bread
Anotácia:
Tato diplomová práce je zpracována na téma ?Vliv modifikace přípravy těsta na vlastnosti bezlepkového fermentovaného pečiva?. Zabývá se charakteristikami jednotlivých druhů obilovin používaných pro výrobu bezlepkového fermentovaného pečiva, a dále vhodnou technologií pro jeho výrobu. Praktická část je zaměřena na pekařský pokus, který zkoumá vliv, použití rýžové a pohankové mouky v různých poměrech …viacAbstract:
This diploma thesis is focused on the evalutation of dough mixing modification on quality of fermented-gluten-free bread." It deals with the characteristics of each type of cereal used for making fermented gluten-free bread, and appropriate technology for its production. The practical part is focused on the design of baking test for evaluation of various proportion of rice and buckwheat flour in mixtures …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2013
Zverejniť od: 2. 5. 2013
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
TOMŠÍKOVÁ, Lucie. Vliv modifikace přípravy těsta na vlastnosti bezlepkového fermentovaného pečiva. Zlín, 2013. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 2.5.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 2. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Technology, Hygiene and Economics of Food Production
Práce na příbuzné téma
-
Aplikace výrobní strategie KAIZEN v prostředí ryze českých výrobních firem
Ivana Tichotová -
Obsah arsenu v rýži a ve výrobcích z rýže
Hana Pokorná -
Vliv spalování posklizňových zbytků rýže na zdraví obyvatel ve vybraných zemích jihovýchodní Asie (Myanmar, Thajsko a Vietnam)
Monika Musilová -
Zdravotní risk a zisk geneticky modifikované zlaté rýže
Kateřina KUČEROVÁ -
Forenzní šetření falšování rýže typu Basmati
Katarína Lazoriková -
Monitoring výskytu Bacillus cereus ve vzorcích rýže: vliv kuchyňské úpravy a podmínek skladování na jeho pomnožení
Lucie Sytařová -
Charakterizace presumptivních izolátů druhu Bacillus cereus ze vzorků rýže
Lucie Sytařová -
Jak dalece jsou odlišné genomy rýže a ječmene?
Zuzana Zálešáková