Dominika Hájková

Bakalářská práce

Porovnání masných výrobků s alternativními výrobky pro vegetariány a vegany

Comparison of meat products with alternative products for vegetarians and vegans
Anotace:
Tepelně opracované masné výrobky jsou nejrozmanitější skupinou masných výrob-ků. U spotřebitelů patří mezi nejvíce oblíbené produkty. V úvodu je popsáno zpracování masa jako základní surovina pro jejich výrobu. Následují technologické operace zpraco-vání masa pro výrobky. Jsou zde taky popsány využívané přísady v masném průmyslu, které z větší části ovlivňují údržnost. Další část se věnuje alternativní …více
Abstract:
Heat-treated meat products are the most diverse group of meat products. It is one of the most popular products for consumers. The introduction describes the processing of meat as a basic raw material for their production. The following are technological operati-ons of meat processing for products. There are also described the ingredients used in the meat industry, which for the most part affect the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 6. 2022
  • Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Oponent: Lukáš Dvořák, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta