Bc. Jiří Přáda

Diplomová práce

Rozsah stravování v hotelu městského typu

Range of Meals in a City - Type Hotel
Anotace:
Rozsah stravování v hotelu městského typu Úkolem této práce je analyzovat stav současných stravovacích služeb hotelu Antik*** v Praze a spokojenost zákazníků, kteří hotel navštěvují. Cílem diplomové práce je pomocí marketingového průzkumu dosáhnout zlepšení stravovacích služeb, které zaujmou a přivedou nové zákazníky pro hotel.
Abstract:
Range of Meals in a City – Type Hotel The task of this paper is to analyze the current state of food services in Hotel Antik **** and the satisfaction of customers who visit it. The aim of this thesis is using marketing research to improve catering services that engage and attract new customers for the hotel.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 11. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 27. 1. 2016
  • Vedoucí: prof. Ing. Jiří Jindra, CSc.
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství