Bc. Jiří Přáda
Master's thesis
Rozsah stravování v hotelu městského typu
Range of Meals in a City - Type Hotel
Abstract:
Rozsah stravování v hotelu městského typu Úkolem této práce je analyzovat stav současných stravovacích služeb hotelu Antik*** v Praze a spokojenost zákazníků, kteří hotel navštěvují. Cílem diplomové práce je pomocí marketingového průzkumu dosáhnout zlepšení stravovacích služeb, které zaujmou a přivedou nové zákazníky pro hotel.Abstract:
Range of Meals in a City – Type Hotel The task of this paper is to analyze the current state of food services in Hotel Antik **** and the satisfaction of customers who visit it. The aim of this thesis is using marketing research to improve catering services that engage and attract new customers for the hotel.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 11. 2015
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/8668/vsh_m/
Thesis defence
- Date of defence: 27. 1. 2016
- Supervisor: prof. Ing. Jiří Jindra, CSc.
- Reader: Ing. Zbyněk Vinš
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management
Theses on a related topic
-
Event marketing - nástroj PR pro cílové skupiny zákazníci a zaměstnanci
Gabriela Čebišová -
Cena, kvalita a rizika poskytování prací a služeb facility managementu
Marika Hladišová -
Cena a kvalita piva - čo dokáže hodnotiť slovenský spotrebiteľ?
Mária Dudová -
Cena a kvalita piva - co dokáže hodnotit jeho spotřebitel?
Kateřina Klimšová -
Cena jako faktor konkurence v gastronomii
Sevastian Kushnei -
Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
Elizaveta Kuznetsova -
Kvalita a rozsah čerstvých ryb nabízených v supermarketech
Petra Levová