Bc. Jiří Přáda

Master's thesis

Rozsah stravování v hotelu městského typu

Range of Meals in a City - Type Hotel
Abstract:
Rozsah stravování v hotelu městského typu Úkolem této práce je analyzovat stav současných stravovacích služeb hotelu Antik*** v Praze a spokojenost zákazníků, kteří hotel navštěvují. Cílem diplomové práce je pomocí marketingového průzkumu dosáhnout zlepšení stravovacích služeb, které zaujmou a přivedou nové zákazníky pro hotel.
Abstract:
Range of Meals in a City – Type Hotel The task of this paper is to analyze the current state of food services in Hotel Antik **** and the satisfaction of customers who visit it. The aim of this thesis is using marketing research to improve catering services that engage and attract new customers for the hotel.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 11. 2015

Thesis defence

  • Date of defence: 27. 1. 2016
  • Supervisor: prof. Ing. Jiří Jindra, CSc.
  • Reader: Ing. Zbyněk Vinš

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management