Rozsah stravování v hotelu městského typu – Bc. Jiří Přáda
Bc. Jiří Přáda
Diplomová práce
Rozsah stravování v hotelu městského typu
Range of Meals in a City - Type Hotel
Anotace:
Rozsah stravování v hotelu městského typu Úkolem této práce je analyzovat stav současných stravovacích služeb hotelu Antik*** v Praze a spokojenost zákazníků, kteří hotel navštěvují. Cílem diplomové práce je pomocí marketingového průzkumu dosáhnout zlepšení stravovacích služeb, které zaujmou a přivedou nové zákazníky pro hotel.Abstract:
Range of Meals in a City – Type Hotel The task of this paper is to analyze the current state of food services in Hotel Antik **** and the satisfaction of customers who visit it. The aim of this thesis is using marketing research to improve catering services that engage and attract new customers for the hotel.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 11. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/8668/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 27. 1. 2016
- Vedoucí: prof. Ing. Jiří Jindra, CSc.
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PŘÁDA, Jiří. \textit{Rozsah stravování v hotelu městského typu}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/l7kkd4/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Event marketing - nástroj PR pro cílové skupiny zákazníci a zaměstnanci
Gabriela Čebišová -
Cena, kvalita a rizika poskytování prací a služeb facility managementu
Marika Hladišová -
Cena a kvalita piva - čo dokáže hodnotiť slovenský spotrebiteľ?
Mária Dudová -
Cena a kvalita piva - co dokáže hodnotit jeho spotřebitel?
Kateřina Klimšová -
Cena jako faktor konkurence v gastronomii
Sevastian Kushnei -
Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
Elizaveta Kuznetsova -
Kvalita a rozsah čerstvých ryb nabízených v supermarketech
Petra Levová