Úroveň hygieny a sanitace v masném provozu – Bc. Veronika Koláčková
Bc. Veronika Koláčková
Diplomová práce
Úroveň hygieny a sanitace v masném provozu
Standards of the hygiene and sanitation in the meat processing
Anotace:
práce se zabývala úrovní hygieny a sanitace v masném provoze. Cílem bylo posouzení účinnost sanitace z hlediska mikrobiální kontaminace.V první části této práce byly zpracovány informace o evropské i české legislativě zabývající se bezpečnosti potravin, byly popsány kontrolní orgány, které drží dohled nad legislativními požadavky. Dále byly vysvětleny systémy zajišťující správnou výrobní hygienou praxi …víceAbstract:
The purpose of this thesis is to investigate the standards of the hygiene and sanitation in the meat processing. The major objective is to evaluate the effectiveness of sanitation in terms of microbial contamination.In the first part of thesis there was processed information about European and Czech legislation dealing with food safety. Inspection authorities that supervise legislative requirements …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin
Práce na příbuzné téma
-
Hygiena a sanitace v potravinářských provozech
Aneta Košvancová -
Kontrola teplot v provozu školní jídelny podle HACCP
Jitka MADĚROVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva