Bc. Romana Dvořáková

Bachelor's thesis

Detekce salmonel v potravinách

Detection of Salmonella in food
Anotácia:
Salmonella je střevní patogen, který je všudypřítomný v životním prostředí a mimo jiné se vyskytuje i v potravinách; je původcem alimentárních nákaz. Tato práce je zaměřena na detekci salmonel ze vzorků potravin. Popisuje metody tradiční kultivační, imunologické i metody moderní molekulárně- biologické.
Abstract:
Salmonella is a foodborne pathogen that is ubiquitous in the environment and among others is also found in foods. This text is focused on the detection of Salmonella from food. It describes culture, modern, imunological and molecular methods.
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 7. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 25. 8. 2014
  • Vedúci: Mgr. Jana Srbová

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Dvořáková, Romana. Detekce salmonel v potravinách. Pardubice, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická