Možnosti archivace růžového vína jako strategická konkurenční výhoda pro malovinaře Stanislava Martinka – Mária Kaiserová
Mária Kaiserová
Bachelor's thesis
Možnosti archivace růžového vína jako strategická konkurenční výhoda pro malovinaře Stanislava Martinka
Abstract:
Koncept práce rozebírá strategickou konkurenční výhodu moravského malovinaře s atypickým produktem vlastní výroby a její možnost aktivní diverzifikaci a uplatnění v podmínkách České republiky. Výzkum zahrnuje analýzu vnějšího prostředí na odvětví a analýzu interního prostředí včetně charakteristiky oboru. Téma práce je specifické pro konkrétního jihomoravského malovinaře s návrhem strategie a aktivní …moreAbstract:
The concept of this work decomposes the strategic competition advantage of a smaller south Moravian wine producer and his atypical own product (vintage rosé wine). It deals further with possibility of active diversification and employment in Czech Republic and Europe. The research includes the analysis of the macro and micro environment of wine industry including branch characteristics. The findings …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 9. 2015
Identifier:
http://theses.cz/id/lbh6po/
Thesis defence
- Date of defence: 9. 6. 2015
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KAISEROVÁ, Mária. \textit{Možnosti archivace růžového vína jako strategická konkurenční výhoda pro malovinaře Stanislava Martinka}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. 2015. Available from: https://theses.cz/id/lbh6po/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme / field:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Theses on a related topic
-
The comparison of the phonetic systems of the different types of British English accents, and the analysis of the British actors' pronunciation in the TV show "Doctor Who"
Karyna Babkova -
Analysis of the impact of government regulations in relation to COVID-19 on business in the gastronomy industry (from the perspective of a supplier of professional kitchen solutions).
Tomáš Kubata -
The comparison of the sound system of British and American Standard English, and the analysis of the pronunciation of German Deutsche Welle reporters
Karyna Babkova -
Analysis of the impact of reduplication in translations of the Dream in the Red Chamber
Kristýna Červinková -
Agile change management as a potential answer to handle the requirements for change management in a dynamic business environment
Elena Julia Grocholski -
Implementing the PRINCE2 Project Management Method in an Existing Project Environment
Jehanzaib Sajid -
Implementing the PRINCE2 Project Management Method in an Existing Project Environment
Anastasia Sudakova -
Implementing the PRINCE2 Project Management Method in an Existing Project Environment
Liliia Demianchuk
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights