Spotřebitelé a jejich zájem o složení potravin. – Michaela JAROŠOVÁ
Michaela JAROŠOVÁ
Bakalářská práce
Spotřebitelé a jejich zájem o složení potravin.
Consumers and their interest in food composition
Anotace:
Hlavním cílem práce je zjistit, zda složení potravin ovlivňuje nákupní rozhodnutí spotřebitelů, nebo je pro ně důležitější spíše cena. Nejprve jsou vysvětleny důležité pojmy související s danou problematikou. Práce také vysvětluje, proč je důležité kontrolovat složení potravin. Mohou například nastat situace, kdy jsou potraviny nebezpečné. Bezpečnost potravin zajišťují dozorové orgány, které spotřebitele …víceAbstract:
The main purpose of the work is to find out whether the composition of food affects consumers' purchasing decisions or the price is more important to them. At first, important terms related to the issue are explained. The work also explains why food composition is important to check. There may, for example, be situations where food is dangerous. Food safety is provided by supervisory authorities who …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Bc. Alena Srbová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
JAROŠOVÁ, Michaela. Spotřebitelé a jejich zájem o složení potravin.. Č. Budějovice, 2019. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Ekonomická fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Obchodní podnikání
Práce na příbuzné téma
-
Systémy kvality, řídící a dozorové orgány jakosti potravin v EU a ČR
Zhanna Sidoryk -
SYSTÉMY KVALITY, RÍDÍCÍ A DOZOROVÉ ORGÁNY JAKOSTI POTRAVIN V EU A CR
Zhanna Sidoryk -
Označování potravin z hlediska potravinového práva České republiky a Evropské unie
Barbora Karásková -
Falšování potravin na trhu EU
Kristýna Kočková -
Ochrana spotřebitele v oblasti potravin
Edita VĚŽENSKÁ -
Bezpečnost potravin v evropské a české právní úpravě
Veronika Kůlová -
Zákazníci (spotřebitelé) generace Y z pohledu marketingu
Veronika Kuśová -
Zákazníci (spotřebitelé) generace Y z pohledu marketingu
Petra Olszarová
Název
Vložil
Vloženo
Práva