Spotřebitelé a jejich zájem o složení potravin. – Michaela JAROŠOVÁ
Michaela JAROŠOVÁ
Bachelor's thesis
Spotřebitelé a jejich zájem o složení potravin.
Consumers and their interest in food composition
Abstract:
Hlavním cílem práce je zjistit, zda složení potravin ovlivňuje nákupní rozhodnutí spotřebitelů, nebo je pro ně důležitější spíše cena. Nejprve jsou vysvětleny důležité pojmy související s danou problematikou. Práce také vysvětluje, proč je důležité kontrolovat složení potravin. Mohou například nastat situace, kdy jsou potraviny nebezpečné. Bezpečnost potravin zajišťují dozorové orgány, které spotřebitele …moreAbstract:
The main purpose of the work is to find out whether the composition of food affects consumers' purchasing decisions or the price is more important to them. At first, important terms related to the issue are explained. The work also explains why food composition is important to check. There may, for example, be situations where food is dangerous. Food safety is provided by supervisory authorities who …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 4. 2019
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Bc. Alena Srbová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
JAROŠOVÁ, Michaela. \textit{Spotřebitelé a jejich zájem o složení potravin.}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Economics. 2019. Available from: https://theses.cz/id/lden1k/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
JAROŠOVÁ, Michaela. Spotřebitelé a jejich zájem o složení potravin.. Č. Budějovice, 2019. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Ekonomická fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of EconomicsBachelor programme / field:
Economics and Management / Management of Commerce
Theses on a related topic
-
Systémy kvality, řídící a dozorové orgány jakosti potravin v EU a ČR
Zhanna Sidoryk -
SYSTÉMY KVALITY, RÍDÍCÍ A DOZOROVÉ ORGÁNY JAKOSTI POTRAVIN V EU A CR
Zhanna Sidoryk -
Označování potravin z hlediska potravinového práva České republiky a Evropské unie
Barbora Karásková -
Falšování potravin na trhu EU
Kristýna Kočková -
Ochrana spotřebitele v oblasti potravin
Edita VĚŽENSKÁ -
Bezpečnost potravin v evropské a české právní úpravě
Veronika Kůlová -
Zákazníci (spotřebitelé) generace Y z pohledu marketingu
Petra Olszarová -
Zákazníci (spotřebitelé) generace Y z pohledu marketingu
Veronika Kuśová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights