Tvorba oxidačních produktů triacylglycerolů a sterolů během tepelného namáhání lipidů z hlediska hygienické kvality – Ingrid Nierostková
Ingrid Nierostková
Bachelor's thesis
Tvorba oxidačních produktů triacylglycerolů a sterolů během tepelného namáhání lipidů z hlediska hygienické kvality
Formation of triacylglycerols and sterols oxidation products during the heating of lipids in terms of hygienic quality
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 9. 4. 2013
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
NIEROSTKOVÁ, Ingrid. \textit{Tvorba oxidačních produktů triacylglycerolů a sterolů během tepelného namáhání lipidů z hlediska hygienické kvality}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2013. Available from: https://theses.cz/id/ldql2l/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Czech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme:
Quality of Agicultural Products
Theses on a related topic
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights