Tvorba oxidačních produktů triacylglycerolů a sterolů během tepelného namáhání lipidů z hlediska hygienické kvality – Ingrid Nierostková
Ingrid Nierostková
Bachelor's thesis
Tvorba oxidačních produktů triacylglycerolů a sterolů během tepelného namáhání lipidů z hlediska hygienické kvality
Formation of triacylglycerols and sterols oxidation products during the heating of lipids in terms of hygienic quality
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NIEROSTKOVÁ, Ingrid. \textit{Tvorba oxidačních produktů triacylglycerolů a sterolů během tepelného namáhání lipidů z hlediska hygienické kvality}. Online. Bakalárska práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/ldql2l/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Czech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme:
Quality of Agicultural Products
Práce na příbuzné téma
Názov
Vložil
Vložené
Práva