Index potravinové bezpečnosti vybraného kraje – Bc. Erika Kolaciová
Bc. Erika Kolaciová
Master's thesis
Index potravinové bezpečnosti vybraného kraje
Food Security Index of the Selected Region
Anotácia:
Diplomová práce se zabývá indexem potravinové bezpečnosti pro Jihomoravský kraj. Teoretická část diplomové práce je zaměřena na potravinovou bezpečnost, vysvětlení pojmů potravinová nejistota, zdravotní nezávadnost potravin. Dále jsou zmíněny faktory, které ovlivňují potravinovou bezpečnost. Praktická část je zaměřena na analýzu rizik zajištění potravinové bezpečnosti v Jihomoravském. Pomocí dosažených …viacAbstract:
The diploma thesis deals with the food security index for the South Moravian region. The theoretical part of the thesis is focused on food safety, explanation of the concept od food insecurity, safety of food. Factors affecting food safety are also mentioned. The practical part is focused on the analysis of the risks of ensuring food security in the South Moravian Region. Thanks to the achieved result …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 8. 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Kolaciová, Erika. Index potravinové bezpečnosti vybraného kraje. Uherské Hradiště, 2022. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of Logistics and Crisis ManagementMaster programme / odbor:
Bezpečnost společnosti / Population Protection
Práce na příbuzné téma
-
Zdravotní nezávadnost potravin - znalosti a postoje adolescentů
Vladěna Rohlíčková -
Vliv systémů sledování hygieny na zdravotní nezávadnost potravin živočišného původu (mléko, maso)
Jana SVOBODOVÁ -
Zdravotní nezávadnost potravin dovážených do ČR ze třetích zemí
Lucie Bergová -
Systém zajištění bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin v ČR a EU
Barbora ŠEBKOVÁ -
Zdravotní nezávadnost obalů potravin na bázi papíru.
Jana Zimčíková -
Údržnost "raw" potravin
Pavla Bočková -
Využití bylinných silic při konzervaci potravin
Jana Vlčková -
Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
Michaela Kindlová