Faktory ovplyvňujúce výživové hodnoty jedál pripravovaných v reštauráciách – Julius Mock
Julius Mock
Bakalářská práce
Faktory ovplyvňujúce výživové hodnoty jedál pripravovaných v reštauráciách
Factors affecting the nutritional value of meals prepared in restaurants
Abstract:
MOCK, Julius. Factors affecting the nutritional value of meals prepared in the restaurant. [Bachelor thesis] Institute of Hospitality Management in Prague 2016 The aim of the work is to identify and describe the different factors that affect the nutritional value of food and determine whether people treat food as to preserve nutritional value.The theme of this thesis are the factors that affect the …víceAbstract:
MOCK, Július. Faktory ovplyvňujúce vyživovú hodnotu jedál pripravovaných v reštauráciach. [Bakalárska práca] Vysoká škola hotelová v Prahe: 2016 Témou bakalárskej práce sú faktory, ktoré ovplyvňujú vyživovú hodnotu jedál pripravovaných v reštauráciach. Cieľom bakalárskej práce je určiť a analyzovať jednotlivé faktory, ktoré ovplyvňujú výživovú hodnotu jedál a zistiť či ľudia manipulujú s potravinami …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 11. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/14200/vsh_b_a2/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 16. 1. 2017
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MOCK, Julius. \textit{Faktory ovplyvňujúce výživové hodnoty jedál pripravovaných v reštauráciách}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/lgd83d/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Štúdia založenia webového portálu zameraného na výživové hodnoty a ich súvislosti so zdravím
Paula Porubčanová -
Fast food a obézne deti
Nikola Kozelková