Julius Mock

Bakalářská práce

Faktory ovplyvňujúce výživové hodnoty jedál pripravovaných v reštauráciách

Factors affecting the nutritional value of meals prepared in restaurants
Abstract:
MOCK, Julius. Factors affecting the nutritional value of meals prepared in the restaurant. [Bachelor thesis] Institute of Hospitality Management in Prague 2016 The aim of the work is to identify and describe the different factors that affect the nutritional value of food and determine whether people treat food as to preserve nutritional value.The theme of this thesis are the factors that affect the …více
Abstract:
MOCK, Július. Faktory ovplyvňujúce vyživovú hodnotu jedál pripravovaných v reštauráciach. [Bakalárska práca] Vysoká škola hotelová v Prahe: 2016 Témou bakalárskej práce sú faktory, ktoré ovplyvňujú vyživovú hodnotu jedál pripravovaných v reštauráciach. Cieľom bakalárskej práce je určiť a analyzovať jednotlivé faktory, ktoré ovplyvňujú výživovú hodnotu jedál a zistiť či ľudia manipulujú s potravinami …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 11. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 16. 1. 2017
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví

Práce na příbuzné téma