Informační centrum bezpečnosti potravin jako součást systému kontroly potravin v ČR. – Bc. Pavla HENDRYCH JÍROVÁ
Bc. Pavla HENDRYCH JÍROVÁ
Diplomová práce
Informační centrum bezpečnosti potravin jako součást systému kontroly potravin v ČR.
Food Safety Information Centre as part of the food safety system in the Czech Republic
Anotace:
Cílem této diplomové práce je charakterizovat Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství ČR, v teoretické části práce popsat jeho činnost, zmapovat systém kontroly bezpečnosti potravin nejen v České republice jako takové, ale téţ v návaznosti na zajištění bezpečnosti potravin v Evropské unii, a vytvořit přehled, jak celý systém funguje. Praktická část je zaměřena na analýzu webových …víceAbstract:
The aim of this thesis is to characterise the Food and Safety Information Centre of the Ministry of Agriculture of the Czech Republic, the theoretical part characterise it's activity, mapping system of Food and Safety Control in the Czech Republic as such but also in the follow up to ensure food safety in the European Union, and create an overview how the whole system works. Practical part is to focus …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2016
Zveřejnit od: 29. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Jan Schuster, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HENDRYCH JÍROVÁ, Pavla. \textit{Informační centrum bezpečnosti potravin jako součást systému kontroly potravin v ČR.}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/lkqxfn/.
Jak správně citovat práci
HENDRYCH JÍROVÁ, Pavla. Informační centrum bezpečnosti potravin jako součást systému kontroly potravin v ČR.. Č. Budějovice, 2016. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 29.4.2016
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 29. 4. 2016 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Pedagogická fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Odborné konzultace v centrech kybernetické bezpečnosti v České republice
Dominik Kurovský -
Bezpečnostní rizika celozrnných bezlepkových potravin se zaměřením na výskyt tropanových alkaloidů
Radka VRZALOVÁ -
Evropská právní politika v oblasti bezpečnosti potravin a EFSA
Tereza Kaľavská -
Vývoj a validace multiplexní technologie xMAP pro detekci a kvantifikaci patogenních virů v prostředí.
Jakub Hrdý -
Metodické přístupy založené na PCR využitelné pro diagnostiku parazitárních infekcí alimentárního původu
Lucie Škorpíková -
Zajišťování bezpečnosti potravin v EU
Karolína Svobodová -
Systém zajištění bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin v ČR a EU
Barbora ŠEBKOVÁ -
Analýza procesů v rámci systému bezpečnosti potravin ve společnosti Hotel Rezident
Petr Zita
Název
Vložil
Vloženo
Práva