Stanovení proteinů v mořských a sladkovodních řasách – Bc. Martina PASTYŘÍKOVÁ
Bc. Martina PASTYŘÍKOVÁ
Diplomová práce
Stanovení proteinů v mořských a sladkovodních řasách
Protein determination in seaweed and freshwater algae
Anotace:
Mořské i sladkovodní řasy jsou významným zdrojem vlákniny, minerálních látek, proteinů a vitamínů. Diplomová práce byla zaměřena na stanovení proteinů v mořských a sladkovodních řasách elektroforetickou metodou SDS-PAGE.Abstract:
Marine and freshwater algae are an important source of fiber, minerals, proteins and vitamins. This diploma thesis is based on determination of proteins in the marine and freshwater algae by electrophoretic SDS-PAGE.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2011
Identifikátor:
22819
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 6. 2011
Citační záznam
Jak správně citovat práci
PASTYŘÍKOVÁ, Martina. Stanovení proteinů v mořských a sladkovodních řasách. Zlín, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky
Práce na příbuzné téma
-
Výskyt a environmentální dopad mikroplastů v mořských a sladkovodních ekosystémech
Martin Marx -
Příjem rtuti ze sladkovodních a mořských ryb
Kateřina Sádovská -
Jakost, pozitiva a negativa konzumace sladkovodních a mořských ryb
Jitka Lukášová -
Produkce sladkovodních perel se zaměřením na potenciální využití v evropských podmínkách a environmentální rizika
Veronika Sommerová -
Optimalizace metodiky na stanovení stravitelnosti mořských a sladkovodních řas
Ludmila Machů