Using a solar drier for preparation of traditional Vietnamese beef jerky – Bc. Jan Staš
Bc. Jan Staš
Diplomová práce
Using a solar drier for preparation of traditional Vietnamese beef jerky
Abstract:
Meat is one of the most valuable livestock products, for many people serves as their first source of protein. Rising demand for meat in developing countries combined with poor equipment and knowledge about meat preservation highlight the importance of feasible alternatives for rural populations. Drying or dehydration is one of the most popular methods for food preservation. Drying the product directly …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Jan Banout, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíMagisterský studijní program / obor:
Tropické zemědělství / Sustainable Rural Development in the Tropics and Subtropics
Práce na příbuzné téma
-
Overcoming barriers to the transition to renewable energy sources: A study on the barriers to and support mechanisms for the implementation of PV solar plants in the Netherlands
Thom Versteegen -
Analysis of Renewable Energy in Russian Federation with Focus on Solar Energy
Polina Kostikova -
Factors influencing intentions to use renewable energy
Issara Abdelhadi -
Solar Energy – Industry Analysis and Possibilities of Alternative Energy Development in Czech Republic
Iryna Mozil -
Potential for the Renewable Energy Development in Europe
Ilya Sobolevskii -
The Effect of Oregano Essential Oil on Microbial Load, Drying Kinetics and Sensory Atributes of Dried Meat
Helga Johana Hernandez Hernandez -
Effect of Drying Pretreatments on Air and Solar Drying of Jerky Prepared from Eland (Taurotragus oryx) Meat
Iva Kučerová -
Influence of Essential Oil Blanching on Drying Kinetics of Dehydrated Meat
Diego Antonio Claramount Ruiz
Název
Vložil
Vloženo
Práva