Hygiena a dezinfekcia v kuchyniach a stravovacích prevádzkach – Ivo Šujanský
Ivo Šujanský
Bakalářská práce
Hygiena a dezinfekcia v kuchyniach a stravovacích prevádzkach
Hygiene and disinfection in Kitchen and Catering establishments
Abstract:
In this bachelor thesis are discussed the hygiene and disinfection in kitchens and catering facilities. The information in this work is gained from internal as well as external sources. Bachelor thesis contains three chapters. The first chapter is theoretical, which describes the basic concepts hygiene, disinfection, disinfestation, HACCP and the Food Code. In the second chapter, which can be called …víceAbstract:
V bakalárskej práci sa pojednáva o Hygiene a dezinfekcií v kuchyniach a stravovacích zariadeniach. Informácie v práci sú ziskané z interných ale aj externých zdrojov. Bakalárska práca obsahuje 3 kapitoly. Prvá kapitola je teoretická, v ktorej sú popísané základne pojmy hygiena, dezinfekcia, dezinsekcia, HACCP a Potravinársky kódex. V druhej kapitole, ktorú môžeme nazvať praktickou, sú porovnané kontroly …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 6. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/12633/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 8. 2014
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Helena Buřičová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠUJANSKÝ, Ivo. \textit{Hygiena a dezinfekcia v kuchyniach a stravovacích prevádzkach}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/lojzbd/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Faktory ovplyvňujúce mikroflóru mäsa
Nikola Schlosserová -
Systém HACCP ve společnosti Pekařství Cais
Michaela Podlešáková -
Zavedení systému HACCP v hypermarketu Albert
Kateřina Kubátová -
Zavedení systému HACCP ve vybrané společnosti
Veronika Černá -
Systém HACCP ve vybrané společnosti
Marek Šesták -
Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
Markéta KOTRCOVÁ -
Srovnání systému HACCP pro různé formy stravovacích služeb v domovech pro seniory
Lenka Kabátová -
Aplikace systému HACCP v restauračním zařízení
Michaela Nováková