Hygiena a dezinfekcia v kuchyniach a stravovacích prevádzkach – Ivo Šujanský
Ivo Šujanský
Bachelor's thesis
Hygiena a dezinfekcia v kuchyniach a stravovacích prevádzkach
Hygiene and disinfection in Kitchen and Catering establishments
Abstract:
In this bachelor thesis are discussed the hygiene and disinfection in kitchens and catering facilities. The information in this work is gained from internal as well as external sources. Bachelor thesis contains three chapters. The first chapter is theoretical, which describes the basic concepts hygiene, disinfection, disinfestation, HACCP and the Food Code. In the second chapter, which can be called …moreAbstract:
V bakalárskej práci sa pojednáva o Hygiene a dezinfekcií v kuchyniach a stravovacích zariadeniach. Informácie v práci sú ziskané z interných ale aj externých zdrojov. Bakalárska práca obsahuje 3 kapitoly. Prvá kapitola je teoretická, v ktorej sú popísané základne pojmy hygiena, dezinfekcia, dezinsekcia, HACCP a Potravinársky kódex. V druhej kapitole, ktorú môžeme nazvať praktickou, sú porovnané kontroly …more
Language used: Slovak
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 6. 2014
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/12633/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 25. 8. 2014
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: Ing. Helena Buřičová
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Faktory ovplyvňujúce mikroflóru mäsa
Nikola Schlosserová -
Systém HACCP ve společnosti Pekařství Cais
Michaela Podlešáková -
Zavedení systému HACCP ve vybrané společnosti
Veronika Černá -
Zavedení systému HACCP v hypermarketu Albert
Kateřina Kubátová -
Systém HACCP ve vybrané společnosti
Marek Šesták -
Srovnání systému HACCP pro různé formy stravovacích služeb v domovech pro seniory
Lenka Kabátová -
Aplikace systému HACCP v restauračním zařízení
Michaela Nováková -
Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
Markéta KOTRCOVÁ