Změny kvality vody návesního rybníka v Habrovanech – Vilém Škrhák
Vilém Škrhák
Bakalářská práce
Změny kvality vody návesního rybníka v Habrovanech
The changes in water quality of the village pond in Habrovany
Anotace:
Tato bakalářská práce se zaměřuje na sledování kvality vody a sedimentů návesního rybníka v obci Habrovany. Byly analyzovány vybrané fyzikálně-chemické parametry jak přímo na místě v terénu, tak i v laboratoři. Výsledky byly následně porovnány s jinými rybníky v České republice a s platnou legislativou týkající se přípustného znečištění povrchových vod. Na základě těchto porovnání rybník v Habrovanech …víceAbstract:
This bachelor's thesis focuses on monitoring the water quality and sediments of the roadside pond in the village of Habrovany. Selected physicochemical parameters were analyzed both directly on-site in the field and in the laboratory. The results were subsequently compared with other ponds in the Czech Republic and with the applicable legislation regarding permissible pollution of surface waters. Based …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2024
- Vedoucí: prof. Ing. Radovan Kopp, Ph.D.
- Oponent: Petra Oppeltová, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / specializace:
Zootechnika / Rybářství
Práce na příbuzné téma
-
Vliv přípravy a mletí na vybrané fyzikálně-chemické parametry výběrových káv
Kateřina Dokládalová -
Vztahy mezi vybranými fyzikálně-chemickými vlastnostmi mouk, reologickými parametry a kvalitou pekařských výrobků
Věra Pilná -
Hodnocení fyzikálně-chemických parametrů zrajících sýrů
Hana Strojilová -
Hodnocení vybraných fyzikálně-chemických parametrů speciální jemně granulované celozrnné pohankové mouky
Kateřina Horáková -
Vliv ochucující složky na fyzikálně-chemické, senzorické a mikrobiologické vlastnosti kozího jogurtu
Tomáš Krejča -
Fyzikálně chemické vlastnosti těsta z různých druhů rýžových mouk
Petr Majar -
Fyzikálně chemické vlastnosti vody bývalých říčních ramen v okolí Otrokovic a Napajedel s návrhem na jejich využití
Dorota VÍTKOVÁ -
Charakterizace ovocných, zeleninových šťáv a různých druhů medu dle jejich fyzikálně chemických parametrů
Markéta ŠŤASTOVÁ