Evropská úprava bezpečnosti potravin – Zdeňka Cejpková
Zdeňka Cejpková
Bakalářská práce
Evropská úprava bezpečnosti potravin
European Food Safety Regulation
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá bezpečností potravin v Evropské Unii, konkrétně významem správného označování potravin. Zaměřuje se na povinné a nepovinné informace uváděné na obalech výrobků ve vztahu ke kvalitě daných potravin.Abstract:
The bachelor thesis deals with food safety in the European Union namely the importance of proper food labeling. It focuses on obligatory and optional information for the product in relation to food quality.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 7. 2019
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/jvtl1/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 9. 2019
- Vedoucí: doc. JUDr. David Sehnálek, Ph.D.
- Oponent: doc. JUDr. Filip Křepelka, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Právnická fakultaMasarykova univerzita
Právnická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Právní specializace / Mezinárodněprávní obchodní studia
Práce na příbuzné téma
-
Dvojí kvalita potravin
Veronika Ondruchová -
Dvojí kvalita potravin - právní a ekonomické aspekty
Radka Kvasničková -
Zákaz dvojí kvality potravin
Barbora Šindelářová -
Dvojí kvalita potravin
Milan Žižka -
Kvalita potravin
Ondřej Vacula -
Dvojí kvalita potravin na trzích EU
Josef KRATOCHVÍL -
Dvojí kvalita potravin v Česku a v Německu
Petr Havlíček -
Právní aspekty dvojí kvality potravin
Andrea Prouzová