Zdeňka Cejpková

Bakalářská práce

Evropská úprava bezpečnosti potravin

European Food Safety Regulation
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá bezpečností potravin v Evropské Unii, konkrétně významem správného označování potravin. Zaměřuje se na povinné a nepovinné informace uváděné na obalech výrobků ve vztahu ke kvalitě daných potravin.
Abstract:
The bachelor thesis deals with food safety in the European Union namely the importance of proper food labeling. It focuses on obligatory and optional information for the product in relation to food quality.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 7. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 9. 2019
  • Vedoucí: doc. JUDr. David Sehnálek, Ph.D.
  • Oponent: doc. JUDr. Filip Křepelka, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Právnická fakulta

Masarykova univerzita

Právnická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Právní specializace / Mezinárodněprávní obchodní studia

Práce na příbuzné téma

Všechny práce