Dlouhodobé skladování zelené kávy – Bc. Lubomír BOUDA
Bc. Lubomír BOUDA
Bakalářská práce
Dlouhodobé skladování zelené kávy
Long term storaging of green coffee
Anotace:
Dlouhodobé skladování je záležitostí, která se týká každé zelené kávy. V této práci byly popsány vhodné podmínky a problémy provázející dlouhodobé skladování kávy. Velký důraz byl kladen na problém vysychání zelené kávy a nalezení cesty, jak tento hmotnostní úbytek určit. K tomu bylo využito znalostí o modelování koncentračních polí a jejich apli-kaci na daný problém.Abstract:
Long term storage is an issue of green coffee generally. This thesis describes suitable con-ditions as well as difficulties that accompany long term storage. Great stress is laid on a matter of green coffee{\crq}s water loss and finding a correct way to measure a weight change caused by it. For this purpose the thesis uses knowledge of concentration fields modeling and an application of them to this …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2008
Identifikátor:
7677
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 6. 2008
Citační záznam
Jak správně citovat práci
BOUDA, Lubomír. Dlouhodobé skladování zelené kávy. Zlín, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 26. 05. 2038
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Matematické modelování vypírání vázané složky v holině
Jan ŠEBESTÍK -
Modelování jednostupňové extrakce\nl{}
Vojtěch GRYGAR -
Chladírenské skladování hlávkového zelí
Radovan Tůma -
Vliv způsobu skladování zimních jablek na změny kvalitativních parametrů
Štěpán Zima -
Analýza antioxidantů v přírodních matricích s využitím spojení kapalinové chromatografie s hmotnostní spektrometrií
Petra Šilarová