Moderní laboratorní metody při výrobě piva. – Anežka Prokopiusová
Anežka Prokopiusová
Bachelor's thesis
Moderní laboratorní metody při výrobě piva.
Modern laboratory methods at brewing
Anotácia:
Tématem bakalářské práce je popis laboratorních metod používaných při vstupní kontrole surovin a při stanovení kvality hotového piva. V práci je uveden postup výroby piva a následně u jednotlivých surovin uvedeny jakostní parametry často podpořené českými normami ČSN. Parametry jsou uvedeny u ječmene a sladu, chmelu, násadních kvasnic, varní vody, piva a případných surogátů. Popsané laboratorní analýzy …viacAbstract:
The topic of the bachelor thesis is the description of laboratory methods used in the initial control of raw materials and in the quality determination of finished beer. The thesis presents the procedure of beer production and then the quality parameters for individual raw materials, often supported by Czech ČSN standards. The parameters are given for barley and malt, hops, hatching yeast, brewing …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Ladislav Chládek, CSc.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Technická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of EngineeringBachelor programme:
Food and Nutrition
Práce na příbuzné téma
Názov
Vložil
Vložené
Práva