Gastronomické eventy - analýza návštěvnosti – Bc. Aneta Krajíčková
Bc. Aneta Krajíčková
Diplomová práce
Gastronomické eventy - analýza návštěvnosti
The Food and Gastronomy Events - visitors analysis
Anotace:
Práce „Gastronomické eventy - analýza návštěvnosti“ je rozdělena na čtyři části. První část naznačuje teoretická východiska turismu, především pozici a význam gastronomického cestovního ruchu a gastronomických eventů. Druhá a třetí část shrnuje základní motivační teorie, rozlišené podle zaměření na potřeby, hodnoty, prospěch, očekávání, push a pull faktory. Jsou představeny důvody a způsoby měření …víceAbstract:
Práce „Gastronomické eventy - analýza návštěvnosti“ je rozdělena na čtyři části. První část naznačuje teoretická východiska turismu, především pozici a význam gastronomického cestovního ruchu a gastronomických eventů. Druhá a třetí část shrnuje základní motivační teorie, rozlišené podle zaměření na potřeby, hodnoty, prospěch, očekávání, push a pull faktory. Jsou představeny důvody a způsoby měření …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2017
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/b1lmc/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 20. 6. 2017
- Vedoucí: Ing. Martin Šauer, Ph.D.
- Oponent: doc. RNDr. Jiří Vystoupil, CSc.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Ekonomicko-správní fakultaMasarykova univerzita
Ekonomicko-správní fakultaMagisterský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Regionální rozvoj a správa
Práce na příbuzné téma
-
PROBLEMATIKA FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENTU V HOTELNICTVÍ A CESTOVNÍM
Martin Barák -
Raw Food
Veronika Zahradník Ďurišová -
Slow turismus – návrh rozvoje environmentálně šetrného cestovního ruchu v Kladském pomezí
Markéta Sedláčková -
Slow food a jeho perspektiva v ČR
Jakub Cimrman -
Fast food v České republice – sociální, kulturní a ekonomické aspekty
Zuzana Chreňová -
Food Truck - bistro na čtyřech kolech
Petr Marek -
Bio Food so zameraním na implementáciu v hotelierstve v Českej republike
Natália Vargová -
Vytvoření gastronomického konceptu „Food Truck“
Michaela Kašparová