Pavel NOVÁK
Bachelor's thesis
Sýr jako dárkový předmět
Cheese as a gift
Abstract:
Teoretická část je věnována historii Kroměříže, tradici na školství, zejména potravi-nářské a technologii výroby sýrů. Praktická část popisuje praktickou výrobu sýru ob-doby ?Blaťáckého zlata?, stanovení kyselostní křivky a senzorické hodnocení vyro-bených sýrů.Abstract:
The theoretical part is devoted to the history of Kromeriz, tradition in education, in particular food and technology of cheese production. The practical part describes the practical production of cheese analogues "Blaťácké zlato" acidity curve determination and sensory evaluation of cheese
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 5. 2011
Identifier:
21811
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Josef Mrázek
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
NOVÁK, Pavel. Sýr jako dárkový předmět. Kroměříž, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 26. 05. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Theses on a related topic
-
Sledování úbytku laktózy při výrobě a zrání přírodního sýra pomocí HPLC-RI
Adéla Jarošová -
Změny kyselosti a vodní aktivity v průběhu zrání Eidamských sýrů
Renata ORSÁGOVÁ -
Změny kyselosti sýrů ementálského typu v průběhu zrání
Monika RANDLOVÁ -
Analýza marketingového mixu produktu Nowaco Předsmažený obalovaný sýr
Jan Valečka -
Tavený sýr jako funkční potravina
Jakub Přikryl -
Atraktivní nezrající sýr - projekt pro školní poloprovoz
Lucie Slančíková