Obalové materiály prodlužující skladovatelnost ovoce – Kateřina Paulovicsová
Kateřina Paulovicsová
Bachelor's thesis
Obalové materiály prodlužující skladovatelnost ovoce
Packaging materials supporting the shelf life of fruit
Abstract:
Bakalářská práce na téma Obalové materiály prodlužující skladovatelnost ovoce se zabývá problematikou obalů a to převážně obalových materiálů používaných na balení potravin. Téma je řešeno v teoretické a praktické části. Teoretická část zahrnuje historii obalových materiálů, jejich dělení a možnosti prodloužení skladovatelnosti ovoce použitím moderních obalových materiálů. Praktická část se věnuje …moreAbstract:
Bachelor thesis on the topic of Packaging materials supporting the shelf life of fruit is concern of problems packaging and mainly packaging materials which are used for food packaging. Topic is divided in theoretical and practical part. Theoretical part comprises history of packaging materials, describes individual resources for food packaging and the possibilities of prolonging the shelf life of …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 6. 5. 2016
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Pavel Híc, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureBachelor programme / field:
Horticulture / Quality of plant food sources
Theses on a related topic
-
Vliv aplikace elektroaktivované vody na skladovatelnost ovoce a zeleniny
Monika BÁRTKOVÁ -
Účinek 1-MCP na prodloužení skladovatelnost plodů broskví a švestek
Michaela Tomanová -
Vliv obalového materiálu na trvanlivost vybraných druhů potravin
Lucie Šašinková -
Sustainable practices in vegan restaurants in Yogyakarta regarding food sourcing, food packaging and waste
Bianka ORENDÁŠOVÁ -
Carbon-modified plastic materials for food packaging
Michal Szczypinski -
Plastic packaging - a possible source of food contamination
Anna Pavelková -
The dilemma of sustainability and price: Young consumers' reasonings regarding Food packaging
Filip Laboutka -
Potential application of polylactic acid as food packaging material
Karin Zelinová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights