Obalové materiály prodlužující skladovatelnost ovoce – Kateřina Paulovicsová
Kateřina Paulovicsová
Bakalářská práce
Obalové materiály prodlužující skladovatelnost ovoce
Packaging materials supporting the shelf life of fruit
Anotace:
Bakalářská práce na téma Obalové materiály prodlužující skladovatelnost ovoce se zabývá problematikou obalů a to převážně obalových materiálů používaných na balení potravin. Téma je řešeno v teoretické a praktické části. Teoretická část zahrnuje historii obalových materiálů, jejich dělení a možnosti prodloužení skladovatelnosti ovoce použitím moderních obalových materiálů. Praktická část se věnuje …víceAbstract:
Bachelor thesis on the topic of Packaging materials supporting the shelf life of fruit is concern of problems packaging and mainly packaging materials which are used for food packaging. Topic is divided in theoretical and practical part. Theoretical part comprises history of packaging materials, describes individual resources for food packaging and the possibilities of prolonging the shelf life of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Pavel Híc, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů
Práce na příbuzné téma
-
Vliv aplikace elektroaktivované vody na skladovatelnost ovoce a zeleniny
Monika BÁRTKOVÁ -
Účinek 1-MCP na prodloužení skladovatelnost plodů broskví a švestek
Michaela Tomanová -
Vliv obalového materiálu na trvanlivost vybraných druhů potravin
Lucie Šašinková -
Sustainable practices in vegan restaurants in Yogyakarta regarding food sourcing, food packaging and waste
Bianka ORENDÁŠOVÁ -
Carbon-modified plastic materials for food packaging
Michal Szczypinski -
Plastic packaging - a possible source of food contamination
Anna Pavelková -
The dilemma of sustainability and price: Young consumers' reasonings regarding Food packaging
Filip Laboutka -
Potential application of polylactic acid as food packaging material
Karin Zelinová
Název
Vložil
Vloženo
Práva