Ivan Heřmanský

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Kontrola kvality medu stanovením obsahu redukujících látek

Anotace:
Má absolventská práce se zabývá kontrolou kvality medu pomocí stanovení obsahu redukujících láek. Hlavní záměr mé práce byl ověřit, zda-li se v obchodních řetězcích prodává skutečně kvalitní med nebo naopak. V teoretické části se věnuji historii medu, jeho složení, typům, výrobě a metodám, kterými lze redukující látky stanovit. V praktické části jsem za pomoci dvou chemických kontrolních metod stanovil …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing Zuzana Vaňková
  • Oponent: Ing Jitka Koubová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.