Kontrola kvality medu stanovením obsahu redukujících látek – Ivan Heřmanský
Ivan Heřmanský
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Kontrola kvality medu stanovením obsahu redukujících látek
Anotace:
Má absolventská práce se zabývá kontrolou kvality medu pomocí stanovení obsahu redukujících láek. Hlavní záměr mé práce byl ověřit, zda-li se v obchodních řetězcích prodává skutečně kvalitní med nebo naopak. V teoretické části se věnuji historii medu, jeho složení, typům, výrobě a metodám, kterými lze redukující látky stanovit. V praktické části jsem za pomoci dvou chemických kontrolních metod stanovil …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing Zuzana Vaňková
- Oponent: Ing Jitka Koubová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HEŘMANSKÝ, Ivan. \textit{Kontrola kvality medu stanovením obsahu redukujících látek}. Online. Absolventská práce. Praha: Vyšší odborná škola ekonomických studií a Střední průmyslová škola potravinářských technologií. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/lxwk9a/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.