Ivan Heřmanský

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Kontrola kvality medu stanovením obsahu redukujících látek

Abstract:
Má absolventská práce se zabývá kontrolou kvality medu pomocí stanovení obsahu redukujících láek. Hlavní záměr mé práce byl ověřit, zda-li se v obchodních řetězcích prodává skutečně kvalitní med nebo naopak. V teoretické části se věnuji historii medu, jeho složení, typům, výrobě a metodám, kterými lze redukující látky stanovit. V praktické části jsem za pomoci dvou chemických kontrolních metod stanovil …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 5. 2015

Thesis defence

  • Supervisor: Ing Zuzana Vaňková
  • Reader: Ing Jitka Koubová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.