Marek Jeřábek

Bakalářská práce

Nabídka a potenciál pop-up restaurací v Praze

Offer and potencial of pop-up restaurants in Prague
Anotace:
Tato bakalářská práce si klade za cíl shrnout a popsat nabídku a potenciál pop-up restaurací v České republice se zaměřením na Prahu. Porovnává vybraná gastronomická zařízení a také komentuje názory spotřebitelů. Teoretická část poskytuje doplňující informace o trendech v moderní gastronomii a vysvětluje pojem pop-up. Práce také popisuje historii tohoto trendu. Přidává mnoho příkladů podniků nejen …více
Abstract:
This bachelor thesis aims to summarize and clarify the offer and the potential of pop-up restaurants in the Czech republic, especially in Prague. It compares chosen gastronomical facilities and also discusses reports given by consumers. Theoretical part provides additional information about trends in modern gastronomy and explains, what does the term pop-up mean. The thesis also describes the history …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 12. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 18. 1. 2023
  • Vedoucí: Blanka Bejdáková
  • Oponent: Zuzana Kvítková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/88183