Produkce a spotřeba biopotravin z hlediska přidané hodnoty pro spotřebitele – Nikola Leopoldová
Nikola Leopoldová
Bakalářská práce
Produkce a spotřeba biopotravin z hlediska přidané hodnoty pro spotřebitele
Production and Consumption of Organic Food in Terms of Added-Value for Consumer
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá produkcí a spotřebou biopotravin z hlediska přidané hodnoty pro spotřebitele. V teoretické části bakalářské práce jsou definovány pojmy ekologické zemědělství a biopotraviny. Praktická část je rozdělena na dvě části. První část se zabývá srovnáním biopotravin s konvenčními potravinami z hlediska jejich výživových hodnot a složení. Druhá část obsahuje dotazníkové šetření mezi …víceAbstract:
This bachelor´s thesis deals with production and consumption of organic food in terms of added value for consumers. Theoretical part of the bachelor´s thesis defines terms organic farming and organic food. Practical part is divided into two parts. The first part deals with comparison of organic food and conventional food in terms of it´s nutrition facts and com-position. The second part involves questionnaire …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
LEOPOLDOVÁ, Nikola. \textit{Produkce a spotřeba biopotravin z hlediska přidané hodnoty pro spotřebitele}. Online. Bakalářská práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízení. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/m4eenn/.
Jak správně citovat práci
Leopoldová, Nikola. Produkce a spotřeba biopotravin z hlediska přidané hodnoty pro spotřebitele. Uherské Hradiště, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta logistiky a krizového řízeníBakalářský studijní program / obor:
Bezpečnost společnosti / Řízení environmentálních rizik
Práce na příbuzné téma
-
Ekologické zemědělství a spotřeba biopotravin v ČR
Jana Šlejharová -
Ekologické zemědělství a biopotraviny živočišného původu
Zdenek Škoda -
Ekologické zemědělství a produkce biopotravin v České republice
Barbora Zatloukalová -
Ekologické zemědělství a spotřeba biopotravin
Anna Voronova -
Ekologické zemědělství a spotřeba biopotravin v ČR
Magdalena Dudková -
Ekologické zemědělství a biopotraviny živočišného původu
Andrea Keltnerová -
Právní rámec ekologického zemědělství a kvality biopotravin
Adéla Tichá -
Ekologické zemědělství a spotřeba biopotravin
Vojtěch Kubát