Vliv surovin na kvalitu bezlepkových pekařských výrobků a jejich výživové a zdravotní posouzení – Bc. Julie Levková
Bc. Julie Levková
Diplomová práce
Vliv surovin na kvalitu bezlepkových pekařských výrobků a jejich výživové a zdravotní posouzení
The effect of raw materials on the quality of gluten-free bakery products and their nutritional and health assessment
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
LEVKOVÁ, Julie. \textit{Vliv surovin na kvalitu bezlepkových pekařských výrobků a jejich výživové a zdravotní posouzení}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/m4orsr/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.